Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Falusi Portékák webbolt és a csomagszállító partnerek higiéniai eljárásairól

Kedves Vásárlóink,

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a csomagok összeállítása előtt, normál esetben is, az ÁNTSZ által javasolt fertőtlenítő kézmosást alkalmazzuk, erről bővebben itt olvashatnak

Csomagjaink kiszállítását a GLS és az MPL végzi, az általuk alkalmazott szigorú higiéniai eljárásokról pedig ezeken a linkeken lehet részletesebben tájékozódni:
https://gls-group.eu/HU/hu/hirek/korona-virus-intezkedesek
https://www.posta.hu/aktualitasok/tajekoztatas_20200311

Röviden ezek a legfontosabb óvintézkedések, amiket a futárcégek bevezettek:

  • a cégek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a futárok egészségét óvják, szolgáltatásaikban fennakadás ne legyen: a sofőrök részére a szükséges védőfelszerelést biztosítják, az autókat folyamatosan fertőtlenítik.
  • A futárok kesztyűben, védőmaszkban adhatják át a csomagokat. A címzettek kézbesítéskor saját tollat használhatnak az aláíráshoz.
  • Utánvét esetén a címzettek részesítsék előnyben a bankkártyás fizetést. Ha ez nem lehetséges, a pontos összeg előkészítésére törekedjenek!
  • A futárok kizárólag az első ajtóig szállítják a csomagot. Ha van rá mód, szabad légtérben vegyék vagy adják át a csomagokat.

Mindenkinek kitartást kívánunk ebben a nehéz időszakban, és jó egészséget, reméljük minél előbb visszatér az élet a normál kerékvágásba.

Üdvözlettel: Bíró Mátyás, Falusi Portékák, webbolt gazda

Piliscsév, 2020. március 13.