Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
állatfa könyv Török Szilvi

Állatfa – Török Szilvi könyve

1.490 Ft

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Cikkszám: F04024

Ha szeretné megtanítani gyermekének a háztáji állatok és családtagjaik pontos megnevezését, Török Szilvi könyve remek vizuális élményt és kellemes szórakozással teli időt biztosít. Fejleszti a szókincset és a finommotorikus képességeket. 2-6 éves korosztály számára ajánljuk.

További információ a termékről

Hogy hívják a juh anyját, no és az apját? És mi a neve az együtt örzött disznók csoportjának? Hogy nevezik azt, aki a lovakat őrzi?

Nem csak az általános műveltség fontos része, hogy tudjuk háziállataink szüleinek elnevezését, hanem a hagyományőrzés egyik formája is. Tanítsa meg gyermekének játszva a falun élő és háztáji állatok pontos megnevezését! Biztosak vagyunk benne, hogy az óvó nénik és a tanító nénik csak ámulni fognak gyermeke szókincsének gazdagságán.

Török Szilvi első gyermekkönyve ráadásul alap geomatriai formákból felépülő állatokat ábrázol, ezért már a legkisebbek is könnyen le tudják rajzolni a könyvben látott figurákat. A könyv azon túl, hogy ritka esztétikai élményt nyújt, játszva fejleszti a finommotorikus készségeket, valamint elősegíti a rajzolás szeretetének kialakulását is.

Métere: 21 cm x 15 cm, 40 oldal, kemény borítóval ellátva.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek