Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

​Bálint-napi nyereményjáték

​Bálint-napi nyereményjáték

Közeledik Bálint-nap, ami évszázadok óta a szerelmesek napja, és a magyar népi kultúrában is szép hagyományai vannak, igaz főleg a tavaszvárással voltak kapcsolatban.

A Bálint-naphoz kötődően nyereményjátékot hirdetünk, 2021. február 3-9. között. Mit kell tenned?

Facebook oldalunkon, a nyereményjáték posztjánál (február 3-tól) kommentben (ne külön posztban) tölts fel egy olyan saját tulajdonú, régi, falusi életképet, vagy falusi tárgyat, vagy épület részletet ábrázoló fotót, ami a szerelemről szól. Ha nincs ilyen fotód, egy ide kapcsolódó szép régi történetet is megoszthatsz velünk. A moderálás jogát fenntartjuk, ha nem ide illő képi, vagy szöveges tartalmat tesz ki valaki hozzászólásként, vagy szerzői jogi problémába ütközik a tartalom, töröljük a tartalmat és a nevezést is. Ha valaki külön posztként teszi ki a tartalmat, az is lekerül az oldalról, csak az ehhez a poszthoz írt kommentelők vesznek részt a nyereményjátékban!

A sorsolásban a február 9-én éjfélig írt kommentek szerzői vesznek részt. Közülük 2021. február 10-én 10.00 órakor kisorsolunk 1 db ajándékcsomagot, ami a képen látható gyönyörűséges kézműves, búzavirág üvegékszer szettből, valamint egy Énekek Éneke szerelmes idézetet tartalmazó magpapírból áll! A csomag értéke 7.000 Ft. A legtöbb like-ot kapó nevező, meglepetés "közönségdíjban" részesül, érdemes tehát minél szebb, eredetibb tartalmat megosztani velünk. A sorsolást a Besocial Winner alkalmazás segítségével bonyolítjuk le.

Ha értesülni szeretnél legújabb termékeinkről és aktuális akcióinkról, akkor lájkold Facebook oldalunkat!
Köszönjük a megosztásokat!

Szebbnél szebb falusi portékákat kínálunk Bálint-napra is, kattints ide: https://falusiporteka.hu/ajandekotletek

Tartalomhoz tartozó címkék: bálint nap nyereményjáték