Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Békési fonott bonbon tároló

Ár:
4.500 Ft
Bonbon, tészta és egyéb élelmiszerek tárolására is alkalmas ez a csodaszép, henger alakú, fedeles tároló, de pipere holmikat, ékszereket is lehet benne tárolni. 

A termék előállítója partnerünk, Kocsor Imréné, 1988 óta népi iparművész, 1996-ban kapta meg a Népművészet Mestere kitüntetést, a békési kosárfonók egyik legismertebb és legelismertebb képviselője.

Magassága 22 cm, átmérője 17 cm. 

Mivel kézműves termék, így kisebb méretbeli eltérések előfordulhatnak, és árnyalatbeli különbségek lehetnek a képen látható mintadarabhoz képest. Mivel mindegyik egyedi készítésű, így többnyire 1-2 darab áll  rendelkezésre a termékekből.
 
Cikkszám: BE6655442677644
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

További információ a termékről

A portéka ún. főzött, hántolt amerikai nemes fűz vesszőből készült, kézműves, zsűrizett termék. Minőségben és egyediségben is nehezen összehasonlítható a külföldről tömegesen érkező fonott termékekkel.

A fonott termékek a természetet lopják be hétköznapjaiba, velük az otthona barátságosabb lehet. Modern és rusztikus stílusú enteriőrbe is illenek, ráadásul környezetbarátak is, hiszen teljes mértékben lebomló alapanyagokból készülnek.

Óvja az erős napfénytől, a nedvességtől, száraz kendővel tisztítsa. 

Termék címkék: fonott tároló, tároló, vessző