Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csökkentettük a házhozszállítási díjat - Fontos információk a korona vírus helyzettel kapcsolatban

 

  • A Falusi Portéka webboltban úgy döntöttünk, hogy a mostani helyzetben javasolt otthon maradást, otthonról vásárlást segítendő, az otthoni kiszállítás díját (GLS) a vírushelyzet idejére 25 százalékkal csökkentjük. Így mostantól 1590 Ft helyett, 1190 Ft a házhoz szállítás díja
  • Kedves vásárlóinknak javasoljuk, hogy biztonsági okokból az utánvéttel történő fizetés helyett inkább az előre fizetési lehetőségeket használják, ezzel is minimálisra csökkentve a személyes érintkezést, még a futárokkal is. Webboltunkba online bankkártyás és átutalásos fizetési módra is van lehetőség (OTP Simple Pay megoldások), ráadásul mindkettő ingyenes, míg az utánvétnek díja van. 
  • Bár kiszállító partnereink (GLS, MPL) mindent megtesznek, hogy minél előbb megkapják csomagjaikat, a rendkívüli helyzetben előfordulhat, hogy a megszokott 1-3 nap helyett kicsit meghosszabbodhatnak a kiszállítási határidők. Kérjük megértésüket! 
  • A Magyar Posta (MPL) egyes fixponti partnerei (COOP és Media Markt) átmenetileg nem fogadnak csomagokat. Az ezekre már úton lévő csomagok kézbesítéséről minden esetben egyeztet az MPL Önökkel.

A Falusi Portékák webbolt és a csomagszállító partnerek szigorú higiéniai eljárásairól pedig itt olvashat.

Ebben a nehéz helyzetben még nagyobb szükség van a magyar, kézműves termékeket készítő és forgalmazó kis családi vállalkozásoknak arra, hogy támogassák őket. Vásárlásával nemcsak egy szép falusi portéka tulajdonosa lesz, hanem segített is. Köszönjük szépen. 

Mindenki jó egészséget, vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra, ha teheti, csak szükséges esetekben hagyja el az otthonát!

Üdvözlettel:
Bíró Mátyás, webbolt gazda és családja