Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
akvarell falusi táj festmény

Falusi táj házakkal akvarell templommal

8.500 Ft
6.990 Ft
1.510 Ft 18%
Az akció időtartama: 2024. 03. 21. -
Menny.:db
Cikkszám: 4422668855
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 26.
A japán akvarellek mintájára készült képek könnyedek, légiesek, a pillanatnyi állapotot, színeket, fényeket örökítik meg. A táj apró részleteit, mint például a távolban látszó templomot vagy csűrt. Minden otthon egyedi dísze lehet egy ilyen festmény.

További információ a termékről

Az akvarell festés egy könnyed, felszabadító érzést adó festészeti technika. Ennek ellenére ez a technika is több ezer éves múltra tekint vissza. Az akvarell festészet legnagyobb mesterei a japánok és a kínaiak.  

Ezeket a japán akvarell képeket tanulmányozva szerettem bele én is ebbe a technikába. Az ősi japán és kínai festményeken is gyakran a természet, a táj, az élővilág jelenik meg. Ennek hatására kezdtem el én is a tájat, a körülöttem élő állatokat megfesteni. 

Gyakran járom az erdőket-mezőket és sokszor kiülök csak egy dombtetőre, hogy megfessem a tájat, amely körülölel. Ezek a festmények könnyedek, légiesek a pillanatnyi állapotot, színeket, fényeket örökítik meg. A táj apró részleteit, mint például a távolban látszó falut vagy tanyát, utólag rajzolom rá a festményre. Így lesz végleges az alkotás. 

Készítő: Szitta Imola, festőművész és tűzzománc készítő művész

Keret mérete: 25,5x25,5 cm, az akvarell mérete: 12x12 cm.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.