További információ a termékről
Tisztítása: első használat előtt az edényről távolítsa el a rozsdásodást gátló növényi olajat. Ehhez az edényt forró vízben, semleges folyékony mosogatószerrel mossa el, törölje szárazra. Az edényt ezután kenje ki zsírral, olajjal vagy szalonnával, vagy süssön benne burgonyát és alaposan hevítse fel pl. 200 fokon. Kb. fél óra hevítés után vegye ki, és hagyja kihűlni, így az étel kevésbé fog a serpenyő felületére tapadni. Ha valamennyi letapad, soha ne próbálja levakarni, mert felsérti a serpenyő felületét, hanem csak tegye vízbe, hogy magától leázzon. Minden használat után meleg mosószeres vízzel mossa el, szárítsa meg és kenje be zsírral a rozsdásodás elkerülése érdekében. Tisztításakor ne használjon súrolót, mert az eltávolítja azt a kokszréteget, ami megakadályozza az étel leégését.
A beavatást minden, savtartalmú hozzávaló, pl. gyümölcsök, hagyma, használata után meg kell ismételni, ezzel elkerülhető, hogy az étel vas ízű legyen.
Használat során az edény felforrósodik, sütőkesztyű használata javasolt.
Származási hely: Kína, I. osztályú termék.
Forrás: Perfect Home