Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fonott, húzható nagy játék szekér

Ár:
9.850 Ft
Kisfiúk, kislányok is örülni fognak ennek a kis húzható szekérnek, tele lehet pakolni játékkal, homokozós cuccokkal a kocsit.

A termék előállítója partnerünk, Kocsor Imréné, 1988 óta népi iparművész, 1996-ban kapta meg a Népművészet Mestere kitüntetést, a békési kosárfonók egyik legismertebb és legelismertebb képviselője.

41x27 cm fent, 31x19 cm alul, magassága 20 cm. 
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2020. november 04.
Menny.:db

További információ a termékről

A portéka ún. főzött, hántolt amerikai nemes fűz vesszőből készült, kézműves, zsűrizett termék. Minőségben és egyediségben is nehezen összehasonlítható a külföldről tömegesen érkező fonott termékekkel.

A fonott termékek a természetet lopják be hétköznapjaiba, velük az otthona barátságosabb lehet. Modern és rusztikus stílusú enteriőrbe is illenek, ráadásul környezetbarátak is, hiszen teljes mértékben lebomló alapanyagokból készülnek.

Mivel kézműves termék, így kisebb méretbeli eltérések előfordulhatnak, és árnyalatbeli különbségek lehetnek a képen látható mintadarabhoz képest. Mivel mindegyik egyedi készítésű, így többnyire 1-2 darab áll csak rendelkezésre az egyes termékekből.

Óvja az erős napfénytől, a nedvességtől, száraz kendővel tisztítsa. 

A fényképen szereplő játékok a kocsiban külön megvásárolhatók webboltunkban. 

Termék címkék: fonott játék szekér