Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fonott kerek Júlia kosár

Ár:
6.750 Ft
Bevásárláshoz, gyümölcsszedéshez, terménytárolásra, egyéb mezőgazdasági munkákhoz. Különleges, praktikus, erős darab, a füle külön megerősítve. 

A termék előállítója partnerünk, Kocsor Imréné, 1988 óta népi iparművész, 1996-ban kapta meg a Népművészet Mestere kitüntetést, a békési kosárfonók egyik legismertebb és legelismertebb képviselője.

Magassága 28 cm, átmérője 30 cm mindenhol.  
Cikkszám: BE665544266882
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

További információ a termékről

A portéka ún. zöld, hántolatlan, amerikai nemesfűz vesszőből készült, kézműves, zsűrizett termék. Minőségben és egyediségben is nehezen összehasonlítható a külföldről tömegesen érkező fonott termékekkel.

A fonott termékek a természetet lopják be hétköznapjaiba, velük az otthona barátságosabb lehet. Modern és rusztikus stílusú enteriőrbe is illenek, ráadásul környezetbarátak is, hiszen teljes mértékben lebomló alapanyagokból készülnek.

Mivel kézműves termék, így kisebb méretbeli eltérések előfordulhatnak, és árnyalatbeli különbségek lehetnek a képen látható mintadarabhoz képest. Mivel mindegyik egyedi készítésű, így többnyire 1-2 darab áll csak rendelkezésre a termékekből.

Óvja az erős napfénytől, a nedvességtől, száraz kendővel tisztítsa. 

Termék címkék: bevásárló kosár, fonott termék