Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fonott nagy játék babakocsi

Ár:
12.450 Ft
Minden kislány álma ez a gyönyörű, strapabíró, egyedi, népi stílusú fonott játék babakocsi, esztergált nyersfa aljzattal és kerekekkel, népies stílusú fodrokkal, szivacspárnával. Ki lehet vele tűnni a műanyag babakocsik tengeréből.  

A termék előállítója partnerünk, Kocsor Imréné, 1988 óta népi iparművész, 1996-ban kapta meg a Népművészet Mestere kitüntetést, a békési kosárfonók egyik legismertebb és legelismertebb képviselője.

Hossza felül 50 cm, szélessége 25 cm, magassága 55 cm kerékkel együtt.
 
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2020. november 04.
Menny.:db

További információ a termékről

A portéka ún. főzött, hántolt amerikai nemes fűz vesszőből készült, kézműves, zsűrizett termék. Minőségben és egyediségben is nehezen összehasonlítható a külföldről tömegesen érkező fonott termékekkel.

A fonott termékek a természetet lopják be hétköznapjaiba, velük az otthona barátságosabb lehet. Modern és rusztikus stílusú enteriőrbe is illenek, ráadásul környezetbarátak is, hiszen teljes mértékben lebomló alapanyagokból készülnek.

Mivel kézműves termék, így kisebb méretbeli eltérések előfordulhatnak, és árnyalatbeli különbségek lehetnek a képen látható mintadarabhoz képest. Mivel mindegyik egyedi készítésű, így többnyire 1-2 darab áll csak rendelkezésre az egyes termékekből.

Óvja az erős napfénytől, a nedvességtől, száraz kendővel tisztítsa. 

A baba nem része a terméknek, az illusztráció része. 

Termék címkék: babakocsi, fonott