Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hintás madáretető

Ár:
990 Ft

Ha gyermeke szereti nézni a csipegető madarakat, akkor ez a hintás madáretető a kedvence lehet. Akaszthatja a kertbe, vagy akár a teraszra is, így még közvetlenebbül figyelheti meg az odaszálló madarakat. A természetközeli élmény környezet- és madárbarát tevékenység is, amely során gyermeke megtanulhatja, hogy a madarakért vállalt felelősség fontos része a vidéki életnek.

A madáretető fából készült, segítségével nem csak magunknak okozhatunk örömet, hanem az etetőben lévő rúdra ülő madaraknak biztos helyet teremthetünk a csemegézéshez. Madárcsemege nélkül szállítjuk! Az etetést érdemes április közepéig fenntartani.

Méretei: Magasság 20 cm, mélység 5 cm, szélesség 19 cm.

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2020. szeptember 30.
Menny.:db

További információ a termékről

Fontos információ: a fagyok beálltával madáretetőbe csalogatott madarak rendszeres etetésre szorulnak! Mivel az állatok hozzászoknak a nekik kedves madáretetési helyhez, számítanak a táplálékra, évről-évre akár messziről is visszatérnek a stabil etetők közelébe telelni. Ha váratlanul abbahagyja az eleség pótlását, és ezt véletlenül épp a tél leghidegebb időszakában teszi, a madarak nehéz helyzetbe kerülhetnek. Az etetést érdemes április közepéig fenntartani.

Forgalmazó: Esschert Design BV, Hollandia, EU, készült: Kína.

Termék címkék: madáretető, madárhinta