Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karácsonyi vásár a Falusi Portékákon - Decemberben 12% kedvezmény!

Karácsonyi vásár a Falusi Portékákon - Decemberben 12% kedvezmény!

Népi stílusú ajándéktárgyak - kerámia betlehemek, díszek, népi játékok, ékszerek, fonottak, konyhai portékák -, és még sok minden más a kínálatban, minden korosztálynak. Nézd meg itt karácsonyi portékáinkat.

Decemberi, Karácsony hava kuponunkat regisztrált klubtagjaink 3 alkalommal érvényesíthetik december 1-31. között. A kuponnak nincs minimum kosárértéke. A kedvezmény mértéke: 12%. 

A kupon akciós termékekre és a szállítási díjakra nem érvényes. 1 vásárlás alkalmával csak 1 kuponkedvezmény használható fel. A kupon a saját fiókba való belépés után a fiók nyitóoldalán található majd. Itt tudsz belépni, ha már korábban regisztráltál. 

Ha még nem regisztráltál korábban, itt, a Regisztráció oldalon tudod megtenni!

Közeledik a karácsony, szerezd be szeretteidnek jó áron a kiszemelt portékákat, használd ki a kuponkedvezményt mindhárom alkalommal!

Emellett kifutó termékeinket is csak regisztrált klubtagjaink vásárolhatják meg, ezek egy külön főmenüpontban érhetők el belépés után.

A Falusi Portékák Klub a vidéki életstílus szerelmeseinek a klubja. Egy többszintű tagsági rendszert, digitális pontgyűjtő hűségprogramot, valamint egyedi ajánlatokat, előnyöket és kedvezményeket is kínálunk a tagoknak. További részleteket itt tudhatsz meg virtuális klubunkról.