Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Linómetsző készlet

Ár:
5.550 Ft

Szeretne gyermekének hasznos időtöltést nyújtó elfoglaltságot? Válasszon egy linómetsző készletet, amellyel otthon saját pecsét készíthető.

Cikkszám: F04026
Elérhetőség: Raktáron
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Falusi állatok pecsételős munkafüzet szettben: négy pecséttel és tintapárnával Falusi állatok pecsételős munkafüzet szettben: négy pecséttel és tintapárnával
4.950 Ft 4.290 Ft
Boci és Csibe kreatív csomag Boci és Csibe kreatív csomag
1.690 Ft
Menny.:db

További információ a termékről

Unatkozik a gyerek? Már nem köti le a rajzolás, festés, gyurmázás? Próbálja ki vele a linómetszést! Remek szórakozás lehet nemcsak otthon, hanem nyári táborokban, kézműves foglalkozásokon, játszóházban, alkotóházakban, napközis foglalkozásokon. Nagyon szeretik a gyerekek, mert egy különleges technikát sajátíthatnak el, és a végeredmény újra és újra felhasználható.

A linómetsző készlettel bárki készíthet saját nyomdát, ennek eszközei találhatóak a dobozban, úgymint linómetsző kések, linóradírtömbök, tintapárnák, művészi papírok, és néhány kiegészítő elem. 

Díszdobozban szállítjuk, így akár születésnapra, karácsonyra is ajándékozható.

A doboz tartalma:

3 db-os linómetsző késkészlet (u, alakú véső, V alakú véső, lapos véső)

2 db tintapárna

2 db linóradírtömb (5x5cm-es)

1 db 6 cm-es műanyag lapocska

1 db fekete ecsetfilc

5 db képeslap alap

Mérete:180x115x35mm

Videó (1.) a linómetsző használatáról itt!

Videó (2.) a linómetsző használatáról itt!

Videó (3.) a linómetsző használatáról itt!

A linómetszés egy régi magasnyomású technika, aminek lényege, hogy a linóból kivájt részek fehérek maradnak, a megmaradt magas szint fedőfesték színű lesz. Ebből a régi technikából kivettük a festőhenger, üveglap, nyomdafesték részt és helyettesítettük tintapárnával.

Fontos, hogy a kéz ne legyen a kés útjában, mindig mögötte legyen a fogó kezünk! Soha ne magunk felé, hanem magunktól el véssünk! 6 éves kor alatt nem ajánlott,  de ha valaki úgy ítéli meg, hogy ügyes a gyermeke, ki lehet próbálni, de akkor is 5 évnél idősebb gyermek használja MINDIG SZÜLŐI FELÜGYELET MELLETT!!! A nehezebb részeknél nyugodtan átveheti a szülő, ezt fogják látni, melyik részt nem tudja megugrani a kisgyermek. Nagyobb gyerekek, iskolások viszont nyugodtan linózhatnak.