Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mindszent hava kupon októberben - Vásárolj 12% kedvezménnyel

Mindszent hava kupon októberben - Vásárolj 12% kedvezménnyel

A gazdasági és világpolitikai helyzet miatt nehéz időket élünk. Emelkednek az árak, a rezsiköltségek, szinte minden. Természetesen ezek a folyamatok a Falusi Portékák webboltot is érintik. Mégis úgy döntöttünk, hogy kitartunk és klubtagjainknak, leghűségesebb visszatérő vásárlóinknak októberben is lehetőséget adunk a kedvezményes vásárlásra. Nem is egyszer, és nem is akármilyen árengedménnyel!

Októberi, Mindszent havi kuponunkat regisztrált klubtagjaink ugyanis két alkalommal érvényesíthetik október 1-31. között. A kupont minimum 12.000 Ft kosárérték felett fogadjuk el. A kedvezmény mértéke: 12%. 

A kupon akciós termékekre és a szállítási díjakra nem érvényes. 1 vásárlás alkalmával csak 1 kuponkedvezmény használható fel. A kupon a saját fiókba való belépés után a fiók nyitóoldalán található majd. Itt tudsz belépni, ha már korábban regisztráltál. 

Ha még nem regisztráltál korábban, itt, a Regisztráció oldalon tudod megtenni!

Közeledik a karácsony, szerezd be szeretteidnek jó áron a kiszemelt portékákat, használd ki a kuponkedvezményt mindkét alkalommal!

Emellett kifutó termékeinket is csak regisztrált klubtagjaink vásárolhatják meg, ezek egy külön főmenüpontban érhetők el belépés után.

A Falusi Portékák Klub a vidéki életstílus szerelmeseinek a klubja. Egy többszintű tagsági rendszert, digitális pontgyűjtő hűségprogramot, valamint egyedi ajánlatokat, előnyöket és kedvezményeket is kínálunk a tagoknak. További részleteket itt tudhatsz meg virtuális klubunkról.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: akció kedvezmények klubtagság