Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Natúr, lakkozott magyar népi motívumos ládikó

Ár:
7.900 Ft

Bútorfestőnk, Pálfalvi Ágnes többszöri kézi festéssel alkotta meg ezt a gyönyörű magyar népi motívumos ládikót, ami többek között ékszertartónak is kiváló. Ajándéknak is remek, hiszen ilyen kincses ládikó az egész országban csak nálunk kapható, különleges darab.
Mérete: 30x20x13cm.
Hogy hogyan készül, milyen sok egymásra épülő lépésből áll egy ilyen gyönyörű kézműves termék elkészítése, erről a lentiekben olvashat részletesen. 

Cikkszám: F020177223789
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

További információ a termékről

A portéka festési folyamata:

Az adott tárgyhoz találó mintát az alkotó megtervezi, a teljes felületet lecsiszolja, hogy finom felületet kapjon, majd színes festékkel (akril, krétafesték,vagy matt vizes bázisú alapozó festék) lealapozza két rétegben.

Az első réteg száradása után, finoman újra átcsiszolja, majd portalanítás után felviszi a felületre a mintát, amit okker színű festékkel alapoz, annak érdekében, hogy majd a színek igazán érvényesüljenek.

A mintát színes akril festékkel festi meg, majd száradás után, még egyszer újrafesti a jobb fedés érdekében, azaz a minta háromszor van megfestve.

Száradás után a tárgy teljes felületét matt  vizes bázisú lakkal keni le, hogy a felület a későbbiekben ne sérüljön.

Ha a tárgy nem kapott alapszínt, hanem natúr az alap, akkor kétszer lakkozza, közötte száradással és csiszolással. Ha a tárgyon vannak zárak és a fogantyúk, természetesen minden festési művelet előtt le vannak szerelve.

Tisztítása nedves kendővel ajánlott.

Termék címkék: fenyő ládikó, kincsesláda