Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Népi kézműves termékeink

Szeretnénk megkönnyíteni Önnek a népies kézműves termékek gyors és kényelmes beszerzését, ezért is indítottuk el Falusi Portékák webboltunkat. Olvasson tovább!

Jelenleg több tapasztalt kézműves portékáit is meg tudja vásárolni tőlünk:

Fonott termékeink közül a bevásárló kosáron túl, igazán különleges darabot is talál, a fonott hátikosarat. A hátikosár vagy más néven hátyi nagymamáink hordozóeszköze volt. Kosárfonó mesterünk újragondolta a hátikosarat és modern dizájnt adott neki. Most már a városban is hordható, különleges kiegészítője lehet akár egy irodai szettnek is.

Vendégeit felszolgálhatja a kis és nagy ovális fonott tálcákkal is, amelyek gyönyörű kézzel festett motívum díszít.

Üveg ékszerinket kifejezetten a Falusi Portékák vásárlói számára készítette mesterünk, máshol nem kapható. A pipacsos sorozat üveg ékszer darabjai (fülbevaló és medál szettgyűrű) a nyarat idézik. Pipacs piros színűkkel, különleges csillogásukkal különleges kiegészítői lehetnek az elegáns, az alkalmi és a casual öltözetnek is. A pipacsos üveg kép pedig a piros madaras üveg függődísszel páratlan dísze lehet otthonánk.

Kékfestő mintás 100% pamutvászon termékeink között talál ebédlő és konyhai garnitúrát is. 

Fából készült termékeink közé tartozik a népies motívummal, kézzel festett sámlink, amely előszobában, konyhában, spájzban egyaránt hasznos és szép kisbútor lehet.  Egyedi dizájnt kaptak a fa tálcák és a fa dobozok is, amelyek garnitúrában kaphatóak, igazán egyedi darabok. 

Kézműves termékeink körét folyamatosan bővítjük majd, várjuk ötleteit az info@falusiporteka.hu e-mail címre!