Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyereményjáték - Tiéd lehet a kiválasztott ajándéktárgy!

Nyereményjáték - Tiéd lehet a  kiválasztott ajándéktárgy!

Hamarosan elérjük Facebook oldalunkon a 10.000 követőt, ennek örömére nyereményjátékot hirdetünk.
A játék kezdési és zárási dátuma: 2021. július 19., 7 óra - július 25., 23.59. 
Látogass el az Ékszerek és dekorációk oldalunkra és nézz szét egyedi kézműves ékszereink és különleges dísztárgyaink, dekorációink között. Az aloldalt itt éred el: https://falusiporteka.hu/kezmuves-termekek/ekszerek-dekoraciok

Innen válaszd ki azt az 1 ajándékot, amelyiknek legjobban örülnél és írd meg a nyereményjátékról szóló Facebook posztnál, itt (2021. július 19-én, 7 órakor jelenik meg),  hozzászólásban. Ha van kedved azt is megírhatod, hogy miért tetszik pont az az ajándék. A kommentelők közül 2021. július 27-én 10.00 órakor sorsolunk ki 2 db szerencsés nyertest, akik az általuk a hozzászólásban megnevezett portékák boldog tulajdonosai lesznek.

A játék szabályai:
- 1 ember 1 hozzászólást írhat! A játékban 18 éven felüliek vehetnek részt, a Falusi Portékák munkatársai és közvetlen rokonai nem vehetnek részt a játékban. 
- Kizárólag az Ékszerek és dekorációk oldalon lévő termékek közül lehet választani, a más kategóriából választók nem vesznek részt a nyereménysorsoláson.
- A moderálás jogát fenntartjuk. Ha nem ide illő képi, vagy szöveges tartalmat tesz ki valaki hozzászólásként, vagy szerzői jogi problémába ütközik a tartalom, a tartalmat nem jelentetjük meg és töröljük. 
- Ha valaki külön posztként teszi ki a tartalmat, nem vesz részt a játékban. Csak a Nyereményjáték poszthoz írt kommentelők vesznek részt a nyereményjátékban!
- A kommentelők közül 2021. július 27-én 10.00 órakor sorsolunk ki 2 db szerencsés nyertest, akik az általuk a hozzászólásban megnevezett portékák boldog tulajdonosai lesznek. A sorsolást a Besocial Winner alkalmazás segítségével bonyolítjuk le. A nyerteseket a poszt alatt kommentben és Messengeren is értesítjük. 
- A csomagokat a legközelebbi MPL Postaponton veheted át majd, de ha Piliscsév 20 km-es környékén laksz, ingyenes mi szállítjuk ki számodra július 28-a után, előre egyeztetett időpontban.

A nyereményjáték szabályait a Falusi Portékák webbolt tulajdonosa, Bíró Mátyás EV alakította ki, nem a Facebook nevében jött létre.  

Tartalomhoz tartozó címkék: nyereményjáték