További információ a termékről
Használata: első használat előtt a wok-ról távolítsa el a rozsdásodást gátló növényi olajat. Ehhez az edényt forró vízben, semleges folyékony mosogatószerrel mossa el, törölje szárazra. Ezután kenje ki zsírral vagy szalonnával, vagy süssön benne burgonyát és alaposan hevítse fel.
A beavatást minden, savtartalmú hozzávaló, pl. gyümölcsök, hagyma, használata után meg kell ismételni, ezzel elkerülhető, hogy az étel vas ízű legyen.
Használat során felforrósodik. Sütőkesztyű használata javasolt.
Tisztítása: minden használat után meleg, mosószeres vízzel mossa el, szárítsa meg és kenje be zsírral a rozsdásodás elkerülése érdekében. Tisztításakor ne használjon súrolót, mert az eltávolítja azt a kokszréteget, ami megakadályozza az étel leégését.
Perfect Home termék. Forrás: Itália Konyhastúdió
Fotó: Kapiga