Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Összeszerelhető madárház gyerekeknek

Ár:
5.800 Ft
5.490 Ft
Kedvezmény: 5%
Az akció időtartama:
2020. 12. 14. -
Ha gyermeke imád barkácsolni, ennek a madárvédelmi szempontból is hasznos ajándéknak biztosan nagyon fog örülni. Az összeszerelhető madárház felnőtt felügyelete mellett gyermekek számára is könnyen összeépíthető.
Cikkszám: KG52
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-01-20

További információ a termékről

A madáretető fából készült, a gyerekek - felnőtt felügyelete mellett -  könnyedén össze tudják szerelni. Segítségével nem csak magunknak okozhatunk örömet, hanem az etetőbe érkező madaraknak biztos, védett környezetet teremthetünk.

A madáretető összeszereléséhez kis kalapács, szögek és faragasztó is található a dobozban. A garnitúra tartalmazza a madárház elemeit (oldalfalakat, tetőt és az alját), amelyek halványzöldre vannak pácolva.

Leginkább cinegékre számíthat vendégként, de valószínű, hogy verebek, kék cinegék és kormos légykapók is felkeresik védett madárházát.

Hasznos tanácsok:

Habár szögek vannak mellékelve a dobozban, stabilabb lesz a madárház, ha az oldalfalakat és a tetőt a faragasztóval illeszti össze. A madárház alját nem érdemes ragasztani, hiszen azt időnként (a téli időszak előtt) érdemes kitisztítani.

A madárházat szabad, mégis fénytől, széltől és esőtől védett helyen próbálja elhelyezni! 

A kész ház mérete: magasság: 25 cm, szélesség: 17 cm, mélység: 19 cm

Súlya: 1,6 kg