További információ a termékről
Rózsafánk receptajánlat kb. 20 darabhoz:
Hozzávalók: 1/2 l. tej, 5 tojás, 2 ek. porcukor, pici só, késhegynyi szódabikarbóna, 50 dkg liszt, 1/2 l. olaj és 1 ek. zsír a sütéshez. Elkészítés: A tojásokat összekeverem a porcukorral, hozzáadom a tejet, és a lisztet, sót, szódabikarbónát. Készítek egy sűrű palacsintatésztát.
A rózsafánk elkészítése
Miután kikeverte a masszát, a rózsafánk sütőt helyezze bele a forró olajba, majd amikor átvette a hőmérsékletét, mártsa bele a tészta masszába, és így helyezze vissza a zsiradékba. Vigyázni kell, hogy ne érjen az edény aljához, mert akkor nem, vagy csak nehezen jön le róla a tészta. Gyorsan sül! Nagyjából 30 másodperc alatt elkészül a fánk, porcukorral megszórva a legfinomabb.
Videó a rózsafánk készítésről
Tisztítása: meleg mosogatószeres vízzel mossa el, öblítse le. Ne használjon karcosodást okozó szereket és eszközöket.
Forrás: Perfect Home
Forgalmazó: Itália Konyhastúdió Kft.