Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rózsafánk sütő

Ár:
1.150 Ft

Egyszerű elkészíteni, főleg frissen pedig egyszerűen ellenálhatatlan, ropogós, igazi vendégváró édes finomság.
A sütő anyaga: rozsdamentes acél, fa
Mérete: 15 cm átmérőjű és 2,1 cm magas a forma, 27 cm hosszú a nyele, 46 cm a teljes hossza
Súlya: 238 g
A fánk receptjét lentebb olvashatják. 

Cikkszám: 10193854455
Elérhetőség: Raktáron
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Karácsonyfás süteménykivágó forma Karácsonyfás süteménykivágó forma
350 Ft
Sütemény pecsét - Karácsonyfás Sütemény pecsét - Karácsonyfás
850 Ft
Menny.:db

További információ a termékről

Rózsafánk receptajánlat kb. 20 darabhoz:

Hozzávalók: 1/2 l. tej, 5 tojás, 2 ek. porcukor, pici só, késhegynyi szódabikarbóna, 50 dkg liszt, 1/2 l. olaj és 1 ek. zsír a sütéshez. Elkészítés: A tojásokat összekeverem a porcukorral, hozzáadom a tejet, és a lisztet, sót, szódabikarbónát. Készítek egy sűrű palacsintatésztát.

A rózsafánk elkészítése

Miután kikeverte a masszát, a rózsafánk sütőt helyezze bele a forró olajba, majd amikor átvette a hőmérsékletét, mártsa bele a tészta masszába, és így helyezze vissza a zsiradékba. Vigyázni kell, hogy ne érjen az edény aljához, mert akkor nem, vagy csak nehezen jön le róla a tészta. Gyorsan sül! Nagyjából 30 másodperc alatt elkészül a fánk, porcukorral megszórva a legfinomabb.

Videó a rózsafánk készítésről


Tisztítása: meleg mosogatószeres vízzel mossa el, öblítse le. Ne használjon karcosodást okozó szereket és eszközöket.

Forrás: Perfect Home
Forgalmazó: Itália Konyhastúdió Kft. 

Termék címkék: rózsafánk sütő