Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

"Szeretettel ajánlom a szép dolgok kedvelőinek!" - Ezeket írták vásárlóink

 

Muray-Klementisz Réka:"Féltve őrzöm dédanyám szúrágta kávédarálóját. Nincs sok tárgyam – mind a részemmé vált. Ajándékozni is olyat szeretek, ami hosszan elkíséri a tárgy gazdáját. A Falusi Portékák boltjában csupa ilyen kincsre bukkantam: lélekkel készített tárgyakra. A legjobb választás otthonra, ajándékba!" 


Soós-Vass Nóra:
"Megrendelésem után hamarosan megérkezett a személyes (!) visszajelzés a Falusi Portékák üzemeltetőjétől, s két nap múlva a csomagot is kézhez kaptam (felesleges műanyagok nélkül, biztonságosan csomagolva). Minden pont annyira szép és igényes kézműves munka, ahogy vártam - és ahogy az oldal is hirdeti. Szeretettel ajánlom a szép dolgok kedvelőinek!"


Haász Gabriella: "
Valódi kincseket találtam a Falusi Portékák webshopjában. Szupergyors volt a szállítás és korrekt a tájékoztatás. Nagyon tetszik az oldal környezettudatos szemlélete is! "


Bárány Krisztián:
"A Falusi portékák egy olyan különleges virtuális piactér, ahol a magyar kultúra és kincsvilág jellegzetes értékei között böngészhetünk. Itt nemcsak hagyományos, hanem modern, újragondolt a magyar hagyományból merítkező termékeket találunk, melyek közül kicsik s nagyok is szemezgethetnek. Húsvétkor a Falusi Portéka nagy örömet szerzett gyermekeinknek is. "

Köszönjük az értékeléseket, véleményeket, fotókat, várjuk továbbra is minden vásárlónktól az info@falusiporteka.hu címre, és/vagy Facebook oldalunkon is lehet véleményezni webboltunkat, amit a következő vásárlásnál 10% kedvezménnyel hálálunk meg, a kupont ügyfélszolgálatunktól kell kérnie.

Történetünkről, céljainkról itt olvashatnak: https://falusiporteka.hu/tortenetunk

Ha bármilyen kérdés felmerülne, ezeken az elérhetőségeken tud kapcsolatba lépni velünk: https://falusiporteka.hu/kapcsolat