Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tégla színű, homoródalmási, madaras mintás hokedli - Csak rendelésre!

Ár:
12.900 Ft

Bútorfestőnk többszöri kézi festéssel alkotta meg ezt a gyönyörű hokedlit. A homoródalmási stílusjegyek egyszerűen lenyűgöző formában jelennek meg az ülőkén. A termék kizárólag rendelésre készül (kb. 2-3 hét, darabszámtól függően), közvetlenül az alkotótól lehet megrendelni! Ha szeretné, hogy ez a  teljesen egyedi kisbútor, és akár több társa is lakásának különleges dísze legyen, vegye fel a kapcsolatot Pálfalvi Ágnes partnerünkkel, aki tájékoztatja a rendelés és szállítás részleteiről, költségeiről. A csak megrendelésre készülő termékekre, mint ez a portéka, a 15%-os klubtagkedvezményt nem lehet érvényesíteni! 
Rendelés - Pálfalvi Ágnes: Mail: malomi_a@yahoo.com, telefon: +36 30 264 3364
Mérete: 28x28 és 30 cm magas
Hogy hogyan készül, milyen sok egymásra épülő lépésből áll egy ilyen gyönyörű kézműves termék elkészítése, erről a lentiekben olvashat részletesen. 

Cikkszám: F02017789
Elérhetőség: Megrendelhető
Menny.:db

További információ a termékről

A kézműves kisbútorok festési folyamata:

Az adott tárgyhoz találó mintát az alkotó megtervezi, a teljes felületet lecsiszolja, hogy finom felületet kapjon, majd színes festékkel (akril, krétafesték,vagy matt vizes bázisú alapozó festék) lealapozza két rétegben.

Az első réteg száradása után, finoman újra átcsiszolja, majd portalanítás után felviszi a felületre a mintát, amit okker színű festékkel alapoz, annak érdekében, hogy majd a színek igazán érvényesüljenek.

A mintát színes akril festékkel festi meg, majd száradás után, még egyszer újrafesti a jobb fedés érdekében, azaz a minta háromszor van megfestve.

Száradás után a tárgy teljes felületét matt  vizes bázisú lakkal keni le, hogy a felület a későbbiekben ne sérüljön.

Ha a tárgy nem kapott alapszínt, hanem natúr az alap, akkor kétszer lakkozza, közötte száradással és csiszolással. Ha a tárgyon vannak zárak és a fogantyúk, természetesen minden festési művelet előtt le vannak szerelve.

Tisztítása nedves kendővel ajánlott.