Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Újdonságok február 1-től a Falusi Portéka webboltban

Február 1-től GLS Csomagpontokon és PostaPontokon is át lehet venni a csomagokat. Ezután már 25.000 Ft vásárlási érték felett ingyenes kiszállítást biztosítunk, míg aki 10.000 Ft értékben választ portékáink közül, ajándékok közül választhat. Több termékünk ára is csökkent, és kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes minden héten benézni hozzánk, vásároljanak falusi portékáink közül. Webboltunkat egyéni vállalkozási formában üzemeltetjük tovább.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy 2020. február 1-től a www.falusiporteka.hu domainen üzemelő webshopot a Dream Communication Kft. (ügyvezető: Bíró Mátyás) helyett Bíró Mátyás egyéni vállalkozó, mint jogutód üzemelteti tovább. Tájékoztatjuk, hogy jogutódként mindenben folytatni kívánom a Dream Communication Kft. által eddig végzett tevékenységet a falusiporteka.hu webboltban.  

A változás alapvetően nem érinti az üzemeltetett webáruház arculatát, jellegét, a termékek körét és az értékesítés folyamatát sem. Új átvételi lehetőségek lesznek azonban, a GLS házhozszállítás mellett GLS csomagpontokon és PostaPontokon is átveheti ezután a csomagjait, a FoxPost átvételi lehetőség megszűnik. Az ingyenes utánvét fizetési mód és a Simple Pay bankkártyás és utánvét fizetési módok továbbra is rendelkezésére állnak.

Az eddigi 30.000 Ft-os vásárlási limit helyett, már 25.000 Ft vásárlási érték felett (áruk értéke, egyéb díjak nélkül) biztosítjuk az ingyenes kiszállítást. 10.000 Ft értékű vásárlás felett pedig ajándéktárgyat választhat a Kosárban, a megrendelési folyamat során. A termékek aktuális árát megtalálja a termékadatlapokon, jó néhány portéka kedvezőbben megvásárolható február 1-től és kínálatunk folyamatosan bővül, újabb késztermékekkel és kézműves portékákkal, erről weblapunkon és Facebook oldalunkon tájékoztatjuk Önöket.  
A szállítás és fizetés lehetőségeiről részletes információ az alábbi oldalon olvasható

A jogutód főbb adatai:

Bíró Mátyás, egyéni vállalkozó
Székhely: 2519, Piliscsév, Szabadság utca 16.
Adószám: 55702001-1-31
Nyilvántartási szám: 54414125
Telefonszám: +36 30 155 7353 
Nyilvántartásba vevő hatóság: Piliscsévi Közös Önkormányzati Hivatal
Iktatószám: CS/80-2/2020
Nyilvántartási szám: 1/2020

Amennyiben 2020. január 31-ig vásárolt már nálunk, úgy az ebből származó eladói kötelezettségekért a beolvadástól kezdődően a jogutód lesz felelős. Az esetleges jótállási vagy szavatossági igényekkel, illetve bármilyen, a vásárlást érintő kérdéssel is a jogutódhoz kell fordulni. Amennyiben felhasználói fiókkal rendelkezik nálunk, úgy a fiók kezelője mostantól Bíró Mátyás egyéni vállalkozó lesz.

Az eddig a Dream Communication Kft. által bármilyen jogcímen és célból kezelt személyes adatait (felhasználói fiók adatok, vásárlási adatok, hírlevél feliratkozással kapcsolatos személyes adatok, stb.) 2020. február 1-jét követően Bíró Mátyás egyéni vállalkozó kezeli. Szeretnénk tájékoztatni, hogy a jogutód adatkezelő ugyanúgy eltökélt a személyes adatok kezelésének jogszerűsége és védelme vonatkozásában, így az adatait változatlan feltételek mellett kezeljük, az adatkezeléssel összefüggő jogait változatlanul gyakorolhatja.

A 2020. február 1-től érvényes hivatalos dokumentumokat innen is elérheti:
Általános szerződési feltételek és Adatkezelési tájékoztató.
Jogi és adatvédelmi nyilatkozat.
Fogyasztóvédelmi tájékoztató és elállási jog nyilatkozat.

A változások Ön részéről semmilyen teendőt nem igényelnek.

Piliscsév, 2020. január 31.

Bíró Mátyás ügyvezető
Dream Communication Kft.

Bíró Mátyás, egyéni vállalkozó (54414125)