Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Webboltunk saját termékei

Mit is jelent mindez egy falusi portékákat árusító webbolt esetében? Célunk az, hogy Ön itt olyan egyedi népies, falusias dolgokat is találjon, amit máshol biztosan nem. Ezért grafikusunk és kézműveseink megvalósították a különböző ötleteinket, amellyel szeretnénk az Ön arcára is mosolyt csalni... :) Tekintse meg termékeinket!

Vicces kötényeinkkel a falusias hangulatot szeretnénk megidézni a konyhában. Biztosan Önnek is kellemes emlékeket idéz a nagy piros fazékban rotyogó húsleves és a Szokol rádió képe.

Szeretnénk a környezettudatosságra is felhívni mindenki figyelmét, így ha Önnek is fontos, hogy ne nejlonzacskók tömkelegével érkezzen haza a boltból, válassza kékfestő jellegű  öko bevásárló tasak szettünket. A pamutzacskók tartós, mosható anyagból készültek, hogy sokáig használhassa őket. Vászon bevásárló táskánk egyedi dizájnnal, elgondolkoztató felirattal (Egész évben műanyagmentesen) készült.

Vicces feliratos bögréink szintén népies stílusban készültek. A kerámia bögrére a "Ki korán kell, aranyat lel" mondás, a zománcozott bögrére pedig egy újragondolt ikonikus mondat: "Szívd fel begyem a kávét" került grafikusunk által festett egyedi dizájnnal.

Mesehősös gyerekpólóinkon magyar népmesei hősök jelennek meg, szeretnénk, ha egyenhercegnős és szuperhősös ruházat helyett inkább ilyeneket hordanának a mai gyerekek.

Török Szilvi művész a Falusi Portéka vásárlói számára készítette el falusi állatos pecsételős készségfejlesztő munkafüzetét, amely a falun tartott házi és haszon állatokkal ismerteti meg játékos formában a gyerekeket.

Tervezzük, hogy többféle falvédő közül is választhatnak majd vásárlóink, első körben a Házi Áldás készült el. 

Várjuk elképzeléseit az info@falusiporteka.hu e-mail címre, hogy milyen termékeket alkossunk még meg, miket látna szívesen webboltunkban.